Domov

BUSINESS LEAGUE

 

BUSINESS LEAGUE - súťaž podnikateľských projektov

 

OA BŠ Dňa 15.mája 2024 sa na našej škole konala súťaž podnikateľských projektov našich žiakov bilingválneho odboru štúdia. Celkovo 6 tímov, ktoré tvorili žiaci IV. A triedy, si zmeralo sily v obhajobe ich podnikateľských projektov, kde preukazovali svoje odborné vedomosti z EPQ, HOK, UCD a komunikačné zručnosti v anglickom jazyku. Na niekoľko hodín sa z nich stali manažéri, predajcovia, riaditelia firiem, influenceri, marketéri, ekonómovia a účtovníci.

 

Odborná porota v zložení Mgr. Lucia Badžgoňová (ANJ), Ing. Katarína Bebejová (HOK, EPQ) a Ing. Mária Kullová (ako mentor a koordinátor projektov) mali ťažkú úlohu vybrať tých najlepších a rozhodli takto:

 

1.miesto: BEST BUSINESS PLAN: cvičná firma NOTWIST, s.r.o. – výroba a predaj inovatívneho výrobku proti pretáčaniu náhrdelníkov. Autorkami sú žiačky: Simona Tkadlecová, Simona Ruceková, Karolína Petráková a Lea Střítecká.

2.miesto: BEST PRESENTATION: cvičná firma VYPIMA, s.r.o. – výroba a predaj harmonizujúceho nápoja FEELZEN. Autormi sú žiaci: Matej Suriak, Petra Kutnarová a Viktória Koščalová.

BEST BUSINESS IDEA: cvičná firma STIMPED, s.r.o. – výroba a predaj inovatívneho zariadenia na cvičenie. Autormi sú žiaci: Natália Sýkorová Laura Kyzeková, Rebeka Ondrúšková a Filip Baroniak.

 

V súťažnej disciplíne SPEECH ELEVATOR in 90 seconds najlepší výkon podala žiačka Alžbetka Gacíková z cvičnej firmy STILEISH, s.r.o.- výroba a predaj ekologických obkladačiek.

 

Pochvala patrí aj ostatným žiakom uvedenej triedy za ich usilovnú prácu na projektoch a krásne prezentácie ich projektov.

 

Autorka: Ing. Mária Kullová 

 

Ceny a certifikáty

 

Margarétka s koláčikmi Gym Sweets

 

Spoločná fotografia všetkých súťažiacich

 

STIMPED 3D model + propagačné materiály

 

STIMPED - najlepší podnikateľský nápad

 

Víťazka súťaže 90 sekúnd

 

Víťazný tím s porotou

 

VYPIMA - najlepšia prezentácia podnikateľského projektu

 

VYPIMA - ochutnávka