Domov

Prepájame teóriu s praxou

 

V dňoch 28. – 30. 11. 2023 sa konal ďalší ročník Medzinárodného veľtrhu cvičných firiem 2023 v priestoroch Slovak Business Agency v Bratislave. Ako každoročne, aj tento školský rok sme vyslali našich žiakov zabojovať a preukázať svoje prezentačné, predajné, komunikačné, odborné a jazykové vedomosti a zručnosti.

 

V konkurencii 45 cvičných firiem zo Slovenska, Českej republiky, Rumunska, Bulharska a Rakúska našu školu reprezentovali cvičné firmy:

PARAFOOT, s.r.o. – výroba a predaj inovatívnych papučiek (Aneta Šíblová, Adela Koščaliková, Veronika Dulovcová – V. A trieda), ENVISIONE, s. r. o. – výroba a predaj inteligentných okuliarov (Jaroslav Gašperák, Adriána Škorvagová – V. A trieda) DELICATE CLOTHES, s.r.o. – výroba a predaj upcyklovaného oblečenia (Branislav Časnocha, Eliška Kucharčíková, Adela Delinčáková – IV. C trieda).

 

Napriek tomu, že žiaci nezískali žiadne ocenenie, veľmi statočne bojovali, predávali a snažili sa zaujať odbornú porotu.

 

Našim žiakom ďakujeme za reprezentáciu a veríme, že nadobudnutá skúsenosť im pomôže v budúcom uplatnení sa v ďalšom štúdiu, práci, či podnikaní.

 

Autorka: Ing. Mária Kullová