Domov

Stredoškolský podnikateľský zámer 2024

 

Stredoškolský podnikateľský zámer 2024 – žiaci OA DMJ bodujú

 

Účasť na súťaži Stredoškolský podnikateľský zámer je už dlhoročnou tradíciou na našej škole. Aj tento rok sme sa zapojili a naše žiačky a žiak dosiahli krásne úspechy. V aktuálnom 13.ročníku súťaže pre študentov stredných škôl žilinského kraja, ktorú organizuje Žilinský samosprávny kraj a inovačné centrum INOVIA naši žiaci zo IV. A triedy predstavili svoje podnikateľské projekty. Vďaka usilovnej príprave, kvalitnému spracovaniu podnikateľských zámerov a výborným marketingovým a komunikačným zručnostiam získali:

 

V konkurencii 48 prihlásených podnikateľských zámerov naše žiačky získali ocenenie za 2.miesto s podnikateľským zámerom NOTWIST, s.r.o.- výroba a predaj inovatívneho výrobku proti pretáčaniu náhrdelníkov, autorkami zámeru sú Simona Tkadlecová, Simona Ruceková, Karolína Petráková a Lea Střítecká. Dievčatá získali finančnú odmenu 300 eur.

 

Grant na rozbeh firmy a podnikania vo výške 300 eur získal podnikateľský zámer VYPIMA, s.r.o. a ich unikátny produkt FEELZEN – harmonizujúci nápoj, ktorého autormi sú Matej Suriak, Petra Kutnarová a Viktória Koščalová.

 

Predstavenie našich víťazných podnikateľských zámerov si môžete pozrieť na odkazoch:

 

NOTWIST:

https://drive.google.com/file/d/17VMuojA4r6k1sZwVSd6GfBpi-WN9MQZd/view?usp=sharing

 

VYPIMA:

https://drive.google.com/file/d/1bhwY7fTdbvfBaluBltOpa5XLFKpEpwL5/view?usp=sharing

 

Našim žiačkam a žiakovi srdečne gratulujeme, prajeme veľa ďalších úspechov v štúdiu, ale aj v ich podnikaní.

 

Autorka: Ing. Mária Kullová 

 

Firma NOTWIST v plnej kráse

 

 

Šampióni z firmy VYPIMA s.r.o.